Träna Pilates i Kristianstad!

Studio PILATES är en plats där du kan utvecklas som en helhet genom ledorden Kvalité KunskapKnasigheter. Vare sig det handlar om vardagsträning eller rehabilitering ligger kvalitétsribban på högsta nivå. Det gör vi genom att öka din kunskap om din kropp, vilket så klart kräver ett visst mått av engagemang från dig, men det finns alltid ett stort utrymme för knasigheter och skratt. Att bygga upp och utveckla sig själv ska vara kul!

Själva hämtar vi regelbundet ny kunskap och inspiration på workshops och utbildningar runt om i världen för att kunna erbjuda den bästa träningen på marknaden för – DIG! Både vardagsmotionärer och elitidrottare tränar hos oss. Här kan du känna dig trygg, varva ned och hitta lugnet i vardagen!

Spetskompetens för detaljer!

Vår spetskompetens är att se vad som sker i din kropp på detaljnivå och sedan vägleda dig att få fram alla dina rörelsekvalitéer. För att resultatet ska bli som mest effektiv tittar vi alltid på din kropp som en helhet. Du höjer din kunskap för hur du tar ut rörelserna på bästa sätt i dina leder och stärker hela kroppen samtidigt. Inifrån och ut. Målet med träningen är att bibehålla den rörelseförmåga du har eller hitta den du en gång hade igen. Medvetenheten under övningarna ger även mental avslappning vilket i sin tur fungerar som återhämtning. Du kommer känna dig både smidigare och starkare redan efter första tillfället. Varje träningstillfälle ska leda framåt, din instruktör vägleder och stöttar dig genom hela resan. Du är unik därför ska din träningsupplevelse också vara det!

Träning för företag

Vi erbjuder kurser och workshops till företag. Vi åker gärna ut till arbetsplatsen och självklart är företaget lika välkommet till vår studio. Kontakta oss på info@stuido-pilates.se för mer information.

Välkommen att kontakta oss för att ta reda på mer om hur du kan bli starkare med rätt träningsprogram!