Project Description

MAMMA PILATES

Välkommen till mammaträningen som är början
på din resa mot en framgångsrik ”knipövning som inkluderar hela kroppen. Det går att göra underverk med rätt träning!

Anmäl dig här

TORSDAGAR

PERSONLIG VÄGLEDNING

ONLINE-TRÄNING

MAMMA träning v. 18-23

🎉 EARLY BIRD PRIS 🎉 Anmäl dig senast den 15 april och spara 600 kr.

Efter din förlossning har din kropp förändrats på olika sätt, vilket är helt naturligt. Det spelar ingen roll om du har fött vaginalt eller genom kejsarsnitt, ditt bäcken och din hållning har påverkats. Dessutom kan det vara så att dina magmuskler har delat sig. Det är viktigt att komma ihåg att din första tid som nybliven mamma är en betydelsefull period för rehabilitering, där du behöver börja återuppbygga och återställa din kropp.

Varför är detta så viktigt? Jo, därför att du kommer behöva orka med att bära och lyfta din lilla bebis, vilket kan bli en riktig utmaning i takt med att din bebis växer. Dessutom kan du undvika att drabbas av onödigt urinläckage, som tyvärr kan vara ett vanligt problem och som kan pågå i flera år framöver, om det inte tas hand om på rätt sätt. Ibland kan det till och med påverka dig under hela livet.

MAMMAPILATES PAKETET 7 veckor

  • mammakurs på studion
  • online-träning för hemmabruk
  • mirakelbollar

Våra tidigare kunder har berättat om livskvalitetesförbättringar som är magiska.

”När jag kom till Lina var min diastas 9 cm som bredast. Nu är den 2 cm!! Vid sista utredningen av min diastas var kirurgen minst sagt fascinerad och utlåtandet blev ”ingen operation eftersom risken för återfall är större än att ha blivit så bra som du är nu”. Magiskt att få uppleva för en rätt uppgiven mamma. Lina sitter på så mycket kunskap och har en unik förmåga att kunna se detaljer som få ser, dessutom kan hon förklara så man förstår. Jag kan lyssna på henne veta exakt vad jag ska göra. Hon har ett målande språk med fullkomligt perfekta associationer som jag aldrig har stött på tidigare. Jag är oerhört tacksam för att jag kom i kontakt med Lina och hennes Mirakelbollar. Hon gav mig både livet och underlivet tillbaka! – Mimo Rahali

💜 Läs även Emmas upplevelse längre ner. Där ser du även en kort film på hur träning för att återställa delade magmuskler kan se ut.

Under kursperioden får du:

  • En fast träningsdag i veckan här på studion samt tillgång till online-träning för hemmabruk så du kan träna när det passar ditt schema. Missad klass kan tas igen på annan lämplig klass vid mån av plats under kursperioden. Med detta koncept behöver du aldrig känna att du missar en klass och väljer själv hur många dagar i veckan du vill träna. Vi rekommenderar att du kör 1-3 klasser i veckan.
  • Hjälp att kontrollera delade magmuskler. Lära dig hitta en neutral hållning så du faktiskt kan stärka din bäckenbotten och återställa dina magmuskler på ett säkert sätt. Tips att tänka på i vardagssituationer och hur du enkelt får in små stunder av träning/rehabilitering varje dag.
  • En hållbar plan som snabbt visar sig i en starkare och smidigare kropp. Kom ihåg att det är helt normalt att ta tid att återhämta sig efter en förlossning. Ge dig själv tid och tillåt dig att vara lyhörd för din kropp. Att ta hand om dig själv är viktigt för din egen hälsa och välbefinnande, för att du ska kunna vara den bästa versionen av dig själv som mamma. Så ta hand om dig själv och njut av den här speciella tiden i ditt liv.

Vi rekommenderar att du börjar så snart du känner dig redo som nybliven mamma för att tidigt lära dig kontrollera och stärka din bäckenbotten. Vår träning är för dig som på ett kul och effektivt sätt vill inkludera återuppbyggnaden i övningar som tränar hela kroppen samtidigt.

Möt likasinnade och börja din resa mot en framgångsrik mammaträning idag! Grupperna är små och efterfrågan är hög, så se till att du ansluter dig till oss så snart som möjligt för att garantera din plats. Kom ihåg att använda ditt FRISKVÅRDSBIDRAG.

KURSSTART: 2 maj
KURSDAG: Torsdag kl. 10.00*
EARLY BIRD PRIS: 1 950 kr (ord.pris 2 550 kr) gäller vid anmälan senast 15 april

* kursen ligger på måndagen Kristi Himmelfärds- och nationaldagen-veckan)

Anmäl dig här

Vår unika metod för fantastiska MAMMA resultat!

Metoden vi använder kallas ”Open and Release” och stärker din hållning samt din fascia (bindväv) parallellt med dina muskler. Fascian är kroppens största organ och beskrivs enklast som kroppens klister då den håller ihop kroppen. Kvinnor byter facsiastruktur två gånger i månaden i samband med mens och ägglossning, under din graviditet har fascian påverkats hela tiden. Med vår mammaträning stärker du hela kroppen samtidigt, inifrån och ut. Du kommer märka stor skillnad i bäckenbotten samt djupt liggande buk- och ryggmuskulatur snabbare än du anar. Rehabiliteringen är densamma oavsett om din förlossning var vaginal eller med kejsarsnitt.

Träning vid Delade Magmuskler (Diastasis Recti)

Delade magmuskler är en separation av din raka magmuskel (rectus abdominus muscle) och orsakas i själva verket av att fascian (bindväven) Linea Alba mellan musklerna har stretchats ut. För att återställa delade magmuskler behöver du RELEASE – REALIGN – STRENGTHEN, det vill säga först släppa på onödiga spänningar i fascian för att möjliggöra en korrekt hållning och sist medvetet stärka fascian och de muskler som för ihop separationen. Metoden vi använder har visat sig göra underverk för att återställa delade magmuskler. Vi hjälper dig kontrollera dina muskler och se till så du arbetar rätt. Det går att göra underverk med rätt träning!

Kvalitetssäkra din träning

Lina, din instruktör har spetskompetens inom gravid- och mammaträning och närmare 20-års erfarenhet. Hon är certifikat för Pre & Post Natal Specialist™, Diastasis Recti, Pelvic Floor Health samt Pilates for Menopause genom The Center for Womens Fitness och Carolyn Anthony. Hon valde dessa utbildningar då Carolyn är ledande i världen inom forskning av träning för gravida och efter graviditet. Lina har hjälpt många kvinnor med fantastiska resultat vid svår bäckensmärta (foglossning), återställning av delade magmuskler och träning under de olika trimesterna 1-4. Hon kan kvalitetssäkra din träning!

Så här säger Emma Ragnarsson:

– Mammaträningen har känts som en snäll present nu när kroppen behöver extra omsorg för att hitta tillbaka till styrka och balans.

Lina förklarar, visar och får det att kännas så enkelt och självklart, samtidigt som en blir helt förundrad över hur stor skillnad det känns i kroppen när passet är klart. Ett stort plus är nya favoritövningar som går att göra hemma också. Barvagnspromenader i all ära, men pilatespassen har blivit en lyxig höjdpunkt på veckan,

Anmäl dig här

Kontakta oss på info@studio-pilates.se vid eventuella frågor. Vi finns här för din skull!

Avtalsvillkor

Anmälan är bindande och Studio PILATES friköper sig från ångerrätt. Anmälan är personlig och gäller endast för aktuell tidsperiod. Du som kund ansvarar själv för att ditt hälsotillstånd är sådant att du utan risk kan delta i aktiviteterna hos Studio PILATES och avsäger Studio PILATES alla medarbetare allt ansvar. Studio PILATES förbehåller sig rätten att ändra eller ställa in planerad kurs beroende på antal anmälda.

Betalning sker i samband med anmälan. Avgift betalas endast tillbaka vid uppvisande av läkarintyg godkänt av Studio PILATES. Vid avhopp utgår en administrativ avgift oavsett läkarintygets orsak. Kund betalar alltid för träning som utförts innan avhopp meddelats.

Läs fullständiga avtalsvillkor. Du godkänner att vi sparar dina uppgifter enligt vår integritetspolicy.