Project Description

MAMMA

Mammaträningen är i särklass den mest genomtänkta träningen!
En ”knipövning” kan bli både kul och effektiv om du får in den i övningar där du fokuserar på hela kroppen. Det går att göra underverk med rätt träning!

ONSDAGAR

FRI TILLGÅNG TILL ÖPPNA KLASSER

FRI TILLGÅNG TILL ONLINE-TRÄNING

Pilatespaketet MAMMA v. 5-12

KURSDAG:
Onsdag kl. 10.00 – start 2 februari

Pilatespaketet MAMMA ingår:

  • fast träningsdag (kurs)
  • öppna klasser (drop-in)
  • online-länk till vald kurs samt öppna klasser
  • PILATESNU.se

ONLINE – Pilatespaketet MAMMA ingår:

  • fast träningsdag (kurs-online)
  • online-länk till öppna klasser
  • PILATESNU.se

______________________________________________________________________________________

Vad är Mammapilates?

Som en naturlig del efter din förlossning har ditt bäcken och din hållning ny design, kanske har magmusklerna delat på sig. Därför är det viktigt att du ser din första tid som nybliven mamma som trimester 4, d.v.s. din återställning och rehabilitering. Vi hjälper dig! Vi erbjuder säker och anpassad träning. Metoden vi använder kallas ”rocking and release” och går ut på att hitta en neutral hållning och stärka fascian för att få ett långsiktigt resultat. Du arbetar alltid inifrån och ut och stärker hela kroppen samtidigt.

För bästa träningsresultat erbjuder vi Pilatespaketet MAMMA. Det innebär att du får tillgång till obegränsad mängd träning med en fast träningsdag i veckan på studion, online-länk till vald kurs och samtliga öppna klasser, öppna klasser på plats (drop-in) samt ett medlemskap hos PILATESNU.se. I mån av plats och lämplighet är det tillåtet att ta igen missad klass i annan kursgrupp på studion eller online.

PILATESNU.se är en streamingtjänst så du kan träna hemma, på jobbet eller var du vill mellan kurstillfällena när det passar ditt schema. Med detta koncept behöver du aldrig känna att du missar en klass.

Under terminen kommer vi använda vissa redskap som du kommer behöva införskaffa. Vi kommer ta upp en beställning i början av terminen så du kan köpa redskapen genom oss. Redskapen går även att använda vi träningen med PILATESNU.se.

Du kan välja att vara med på plats i salen eller träna online!
Du kan vara med på plats i salen hos oss (I SAL – Pilatespaketet MAMMA) eller välja att vara med endast online (ONLINE – Pilatespaketet MAMMA). Allt du behöver för att vara med online är internet-uppkoppling samt en dator, mobil eller padda.

Under terminen kommer vi använda vissa redskap som du kommer behöva införskaffa för att delta fullt ut på kursen hemifrån. Vi kommer ta upp en beställning i början av terminen så du kan köpa redskapen genom oss. Redskapen går även att använda vi träningen med PILATESNU.se.

Kurs
Kurs är din fasta träningsdag och här är du alltid bokad oavsett Pilatespaket. Du avbokar själv om du inte kan komma eller ombokar om du hellre vill vara med online. Inför varje klass skickas det ut ett mejl med en länk till alla som är bokade på online-klassen.

Öppna klasser
Utöver din fasta träningsdag är du välkommen på våra Öppna Klasser (drop-in). Klasserna bokas vecka för vecka av dig själv. Du kan boka in dig för att träna i salen eller online. Inför varje klass skickas det ut ett mejl med en länk till alla som är bokade på online-klassen.

Första tillfället gör vi en introduktion med hållningsanalys och genomgång av pilatesteknikens grundprinciper och termer. Vi tittar på vad som menas med en bra hållning och varför det blir trassel i den ibland. Du får lära dig hitta dina djupa hållningsmuskler, plus att du får tips att tänka på i vardagen.

Styrkan med Pilatespaketet är att du skapar fasta rutiner för din träning, får till en hållbar plan som snabbt visar sig i en starkare och smidigare kropp. Du kommer att stabilisera bäcken och ryggrad med fokus på att återställa dina uttöjda bäcken- och magmuskler samt bygga upp styrka i armar och axlar. Tack vare våra små grupper kan instruktören kvalitetssäkra din utveckling. Pilates blir ett koncept som du tar med dig oavsett vad du gör. Du gör en stor och billig investering i din hälsa!

Vår huvudinstruktör är Certifierad Pre & Post Natal Specialist™, Diastasis Recti, Pelvic Floor Health samt Pilates for Menopause genom The Center for Womens Fitness och Carolyn Anthony. Carolyn är ledande i världen inom forskning av träning för gravida och efter graviditet. Vi kan kvalitets säkra din träning!

Kontakta oss på info@studio-pilates.se för anmälan!

Investering:

Din investering: 1 800 kr / online-kurs 1 440 kr

BETALNING:

Du kan betala allt på samma gång utan extra kostnad eller dela upp betalningen mot en engångskostnad för administrativ avgift.

Kom ihåg att använda ditt FRISKVÅRDSBIDRAG!
Vi är kopplade till ePassi och Actiway, kvitto till din arbetsgivare skriver du enkelt ut i vårt bokningssystem. Välj betalsätt faktura vid anmälan!

  • ePassi – vänligen registrera detta själv så snart du fyllt i anmälan. Du får en faktura på eventuellt restbelopp.

  • Student och/eller delbetalning – du får en faktura på totalbeloppet. På fakturan hittar din delbetalningsplan.

Kontakta oss på info@studio-pilates.se för anmälan!

Avtalsvillkor

Anmälan är bindande. Anmälan är personlig och gäller endast för aktuell tidsperiod. Du som kund ansvarar själv för att ditt hälsotillstånd är sådant att du utan risk kan delta i aktiviteterna hos Studio PILATES och avsäger Studio PILATES alla medarbetare allt ansvar. Studio PILATES förbehåller sig rätten att ändra eller ställa in planerad kurs beroende på antal anmälda.

Betalning sker i samband med anmälan. Avgift betalas endast tillbaka vid uppvisande av läkarintyg godkänt av Studio PILATES. Vid avhopp utgår en administrativ avgift oavsett läkarintygets orsak. Kund betalar alltid för träning som utförts innan avhopp meddelats.

Läs fullständiga avtalsvillkor. Du godkänner att vi sparar dina uppgifter enligt vår integritetspolicy.