Project Description

MAMMA PILATES

En ”knipövning” ska vara kul och effektiv som du får in i övningar där du fokuserar på hela kroppen. Det går att göra underverk med rätt träning!

Anmäl dig här

TORSDAGAR

PERSONLIG VÄGLEDNING

FRI TILLGÅNG TILL ONLINE-TRÄNING

MAMMA träning v. 45-50

PILATESPAKETET
  • Kurs 6 veckor
  • PILATESNU.se för kompletterande online-träning

”När jag kom till Lina var min diastas 9 cm som bredast. Nu är den 2 cm!! Vid sista utredningen av min diastas var kirurgen minst sagt fascinerad och utlåtandet blev ”ingen operation eftersom risken för återfall är större än att ha blivit så bra som du är nu”. Magiskt att få uppleva för en från början rätt uppgiven mamma. Jag är oerhört tacksam för att jag kom i kontakt med Lina. Hon gav mig både livet och underlivet tillbaka! – Mimo Rahali

Som en naturlig del efter din förlossning har ditt bäcken och din hållning påverkats, kanske har du dessutom gjort ett kejsarsnitt eller magmusklerna delat på sig. Din första tid som nybliven mamma (trim 4) är därför en viktig rehabiliteringsfas för att börja bygga upp och återställa din kropp igen. Den är viktigt för att du ska orka med alla de lyft en liten bebis för med sig och för att undvika onödigt urinläckage som gärna hänger med under flera år. Ibland hela livet…

Under kursen lär du dig hitta din neutrala hållning så du kan stärka din bäckenbotten och rehabilitera dina magmuskler på ett effektivt och säkert sätt. Din ökade kroppsmedvetenhet kommer att stärka dig både fysiskt och psykiskt, vilket är en stor och billig investering i din hälsa. Du får tips på vad du kan tänka på i vardagssituationer och hur du enkelt får in små stunder av träning/rehabilitering varje dag. Kunskap om hur just Du ska tänka utifrån dina förutsättningar. En bra träningsrutin och en hållbar plan som snabbt visar sig i en starkare och smidigare kropp!

💜 Vår träning är för dig som är trött på oeffektiva ”knipövningar” och istället vill på ett kul och effektivt sätt inkludera återuppbyggnaden i övningar som tränar hela kroppen samtidigt. Vi har spetskompetens och hjälper dig även kontrollera dina magmuskler! 

KURSSTART: 9 november
KURSDAG: Torsdag kl. 10.00
PRIS: 1495 kr

Kom ihåg att använda ditt FRISKVÅRDSBIDRAG!

Anmäl dig här

Vår unika metod för fantastiska MAMMA resultat!

Metoden vi använder kallas ”Open and Release” och stärker din hållning samt din fascia (bindväv) parallellt med dina muskler. Fascian är kroppens största organ och beskrivs enklast som kroppens klister då den håller ihop kroppen. Kvinnor byter facsiastruktur två gånger i månaden i samband med mens och ägglossning, under din graviditet har fascian påverkats hela tiden. Med vår mammaträning stärker du hela kroppen samtidigt, inifrån och ut. Du kommer märka stor skillnad i bäckenbotten samt djupt liggande buk- och ryggmuskulatur snabbare än du anar. Rehabiliteringen är densamma oavsett om din förlossning var vaginal eller med kejsarsnitt.

Träning vid Delade Magmuskler (Diastasis Recti)
Delade magmuskler är en separation av din raka magmuskel (rectus abdominus muscle) och orsakas i själva verket av att fascian (bindväven) Linea Alba mellan musklerna har stretchats ut. För att återställa delade magmuskler behöver du RELEASE – REALIGN – STRENGTHEN, det vill säga först släppa på onödiga spänningar i fascian för att möjliggöra en korrekt hållning och sist medvetet stärka fascian och de muskler som för ihop separationen. Metoden vi använder har visat sig göra underverk för att återställa delade magmuskler. Vi hjälper dig kontrollera dina muskler och se till så du arbetar rätt. Det går att göra underverk med rätt träning! (se kundrecension längre ner 🙏🏼)

Kvalitetssäkra din träning
Lina, din instruktör har spetskompetens inom gravid- och mammaträning. Hon är certifikat för Pre & Post Natal Specialist™, Diastasis RectiPelvic Floor Health samt Pilates for Menopause genom The Center for Womens Fitness och Carolyn Anthony. Hon valde dessa utbildningar då Carolyn är ledande i världen inom forskning av träning för gravida och efter graviditet. Lina har under sina 15 år som studioägare i Göteborg hjälpt många kvinnor med fantastiska resultat vid svår bäckensmärta (foglossning), återställning av delade magmuskler och träning under de olika trimesterna 1-4. Hon kan kvalitetssäkra din träning!

Styrkan med Pilatespaketet MAMMA
Du skapar bra förutsättningar för att uppnå det träningsresultat du söker eftersom du får tillgång till obegränsad mängd träning, med en fast träningsdag i veckan här på studion samt tillgång till online-träning hos PILATESNU.se.

Kursen är din fasta träningsdag och här är du alltid bokad. PILATESNU.se är en streamingtjänst så du kan träna hemma eller var du vill mellan kurstillfällena. När det passar ditt schema. Vi rekommenderar att du kör 1-2 online-klasser mellan tillfällena hos oss. Missad klass kan tas igen på annan lämplig klass vid mån av plats under kursperioden. Med detta koncept väljer du själv hur många dagar i veckan du vill träna och du behöver aldrig känna att du missar en klass.

Första tillfället gör vi en introduktion med hållningsanalys och genomgång av pilatesteknikens grundprinciper och termer. Vi tittar på vad som menas med en bra hållning under en graviditet och varför det blir trassel i den ibland. Du får lära dig hitta dina djupa hållningsmuskler, plus att du får tips att tänka på i vardagen.

Så här säger Mimo Rahali:

– När jag kom till Lina var min diastas 9 cm som bredast.
Nu är den 2 cm!!

Vid sista utredningen av min diastas var kirurgen minst sagt fascinerad och utlåtandet blev ”ingen operation eftersom risken för återfall är större än att ha blivit så bra som du är nu”.
Magiskt att få uppleva för en från början rätt uppgiven mamma!

Lina sitter på så mycket kunskap, har en unik förmåga att kunna se detaljer som få ser och dessutom kunna förklara så man förstår. Jag kan lyssna på hennes passupplägg och veta exakt vad jag ska göra. Hon har ett målande språk med fullkomligt perfekta associationer som jag aldrig har stött på tidigare. Jag är oerhört tacksam för att jag kom i kontakt med Lina. Hon gav mig både livet och underlivet tillbaka!

Anmäl dig här

Kontakta oss på info@studio-pilates.se vid eventuella frågor. Vi finns här för din skull!

Avtalsvillkor

Anmälan är bindande och Studio PILATES friköper sig från ångerrätt. Anmälan är personlig och gäller endast för aktuell tidsperiod. Du som kund ansvarar själv för att ditt hälsotillstånd är sådant att du utan risk kan delta i aktiviteterna hos Studio PILATES och avsäger Studio PILATES alla medarbetare allt ansvar. Studio PILATES förbehåller sig rätten att ändra eller ställa in planerad kurs beroende på antal anmälda.

Betalning sker i samband med anmälan. Avgift betalas endast tillbaka vid uppvisande av läkarintyg godkänt av Studio PILATES. Vid avhopp utgår en administrativ avgift oavsett läkarintygets orsak. Kund betalar alltid för träning som utförts innan avhopp meddelats.

Läs fullständiga avtalsvillkor. Du godkänner att vi sparar dina uppgifter enligt vår integritetspolicy.