Project Description

GRAVID

Som gravid vill du må bra!
Ge din kropp bra förutsättningar för att ta sig an uppgiften på bästa möjliga sätt. Fokus ligger på vad som händer med Din kropp under graviditeten
– en kropp i förändring!

MÅNDAGAR

FRI TILLGÅNG TILL ÖPPNA KLASSER

FRI TILLGÅNG TILL ONLINE-TRÄNING

Pilatespaketet GRAVID v. 5-12

KURSDAG:
Måndag kl. 17.30 – start 31 januari

Pilatespaketet GRAVID ingår:

  • fast träningsdag (kurs)
  • öppna klasser (drop-in)
  • online-länk till vald kurs samt öppna klasser
  • PILATESNU.se

______________________________________________________________________________________

Vad är gravidpilates?

Här ger du din kropp förutsättningar att ta sig an uppgiften att vara gravid på bästa möjliga sätt. Med säker och anpassad träning förbereder dig inför förlossningen så att du där och då har kunskapen att slappna av, andas och känna ökad styrka. Du kan träna hos oss under hela din graviditet och vår rekommendation är att du börjar så snart du vet att du är gravid!

För bästa träningsresultat erbjuder vi Pilatespaketet GRAVID. Det innebär att du får tillgång till obegränsad mängd träning med en fast träningsdag i veckan på studion, online-länk till vald kurs och samtliga öppna klasser, öppna klasser på plats (drop-in) samt ett medlemskap hos PILATESNU.se. I mån av plats och lämplighet är det tillåtet att ta igen missad klass i annan kursgrupp på studion eller online.

PILATESNU.se är en streamingtjänst så du kan träna hemma, på jobbet eller var du vill mellan kurstillfällena när det passar ditt schema. Med detta koncept behöver du aldrig känna att du missar en klass.

Du kan välja att vara med på plats i salen eller träna online!
Du kan vara med på plats i salen hos oss (I SAL – Pilatespaketet GRAVID) eller välja att vara med endast online (ONLINE – Pilatespaketet GRAID). Allt du behöver för att vara med online är internet-uppkoppling samt en dator, mobil eller padda.

Under terminen kommer vi använda vissa redskap som du kommer behöva införskaffa för att delta fullt ut på kursen hemifrån. Vi kommer ta upp en beställning i början av terminen så du kan köpa redskapen genom oss. Redskapen går även att använda vi träningen med PILATESNU.se.

Kurs
Kurs är din fasta träningsdag och här är du alltid bokad oavsett Pilatespaket. Du avbokar själv om du inte kan komma eller ombokar om du hellre vill vara med online. Inför varje klass skickas det ut ett mejl med en länk till alla som är bokade på online-klassen.

Öppna klasser
Utöver din fasta träningsdag är du välkommen på våra Öppna Klasser (drop-in). Klasserna bokas vecka för vecka av dig själv. Du kan boka in dig för att träna i salen eller online. Inför varje klass skickas det ut ett mejl med en länk till alla som är bokade på online-klassen.

Första tillfället gör vi en introduktion med hållningsanalys och genomgång av pilatesteknikens grundprinciper och termer. Vi tittar på vad som menas med en bra hållning och varför det blir trassel i den ibland. Du får lära dig hitta dina djupa hållningsmuskler, plus att du får tips att tänka på i vardagen.

Styrkan med Pilatespaketet är att du skapar en bra träningsrutin och en hållbar plan som snabbt visar sig i en starkare och smidigare kropp. Din ökade kroppsmedvetenhet kommer att stärka dig både fysiskt och psykiskt, vilket är en stor och billig investering i din hälsa! Du lär dig övningar som du kan göra hela vägen fram till förlossningen, samma övningar kan du sedan göra för att påbörja en skonsam rehabilitering så snart det känns bra som nybliven mamma. Tack vare våra små grupper kan instruktören kvalitetssäkra din utveckling. Rätt träning under din graviditet gör det lättare för kroppen att återhämta sig efter din förlossning!

Vår huvudinstruktör är Certifierad Pre & Post Natal Specialist™, Diastasis Recti, Pelvic Floor Health samt Pilates for Menopause genom The Center for Womens Fitness och Carolyn Anthony. Carolyn är ledande i världen inom forskning av träning för gravida och efter graviditet. Vi kan kvalitets säkra din träning!

Kontakta oss på info@studio-pilates.se för anmälan!

Investering:

Din investering: 1 800 kr / online-kurs 1 440 kr

BETALNING:

Du kan betala allt på samma gång utan extra kostnad eller dela upp betalningen mot en engångskostnad för administrativ avgift.

Kom ihåg att använda ditt FRISKVÅRDSBIDRAG!
Vi är kopplade till ePassi och Actiway, kvitto till din arbetsgivare skriver du enkelt ut i vårt bokningssystem. Välj betalsätt faktura vid anmälan!

  • ePassi – vänligen registrera detta själv så snart du fyllt i anmälan. Du får en faktura på eventuellt restbelopp.

  • Student och/eller delbetalning – du får en faktura på totalbeloppet. På fakturan hittar din delbetalningsplan.

Kontakta oss på info@studio-pilates.se för anmälan!

Avtalsvillkor

Anmälan är bindande. Läkarintyg godkänt av Studio BodyControl & PILATES gäller för avhopp av Pilatespaketet. Anmälan är personlig och gäller endast för aktuell tidsperiod. Missad klass kan tas igen under din träningsperiod och i mån av plats i annan kursgrupp. Vid utebliven ankomst till en ta igen-klass räknas klassen som förbrukad.

Du som kund ansvarar själv för att ditt hälsotillstånd är sådant att du utan risk kan delta i aktiviteterna hos Studio BodyControl & PILATES och avsäger Studio BodyControl & PILATES alla medarbetare allt ansvar. Studio BodyControl & PILATES har rätt att stänga av kunder som begår någon form av missbruk (t ex droger, anorexi etc.). Vi förbehåller oss rätten att ändra eller ställa in planerad kurs beroende på antal anmälda.

Betalning sker kontant, mot faktura inom 10 dagar eller enligt betalningsplan som framgår på fakturan. Fakturan skickas till din e-postadress. Om du meddelat ditt samtycke att påbörja Pilatespaketet (kurs) via e-post och därefter medverkar vid träning, samt får ett online-pilatesmedlemskap förutsätter vi att du har läst igenom våra fullständig avtalsvillkor och du har därmed gjort dig skyldig att betala. Avgift betalas endast tillbaka vid uppvisande av läkarintyg godkänt av Studio PILATES. Vi avhopp utgår en administrativ avgift oavsett läkarintygets orsak. Kund betalar alltid för träning som utförts innan avhopp meddelats.

Du godkänner att vi sparar dina uppgifter enligt vår integritetspolicy.

Läs fullständiga avtalsvillkor här.