Project Description

MAMMA PILATES

Välkommen till början på din resa mot en
framgångsrik ”knipövning” som inkluderar hela kroppen.

Det går att göra underverk med rätt träning!

Anmäl dig här

TORSDAGAR

PERSONLIG VÄGLEDNING

ONLINE-TRÄNING

MAMMA träning v. 35-42

🎉 EARLY BIRD PRIS 🎉 Anmäl dig senast 15 juli och spara 1 100 kr!

Som nybliven mamma vet du att din kropp har genomgått enorma förändringar. Det spelar ingen roll om du har fött vaginalt eller genom kejsarsnitt, jag är säker på att du känner av att hållningen inte är som den var och att magmusklerna känns annorlunda. Det är helt normalt!

Min pilateskurs är skapad för att ge dig den bästa metoden att påbörja din rehabilitering så att du återfår din styrka och balans. Du kommer att bygga upp dig och din kropp på ett säkert och effektivt sätt, inifrån och ut, samtidigt som du tränar i en stöttande och förstående miljö tillsammans med andra mammor som förstår exakt vad du går igenom.

Varför är detta så viktigt? Jo, för att du kommer behöva orka vara mamma även de dagar när sömnen varit nästan obefintlig. Du kommer behöva ha styrka för att lyfta och bära runt på din lilla bebis, vilket kan bli en riktig utmaning i takt med att din bebis växer. Dessutom vill du undvika onödigt urinläckage som kan pågå i flera år – ibland hela livet – om det inte tas hand om på rätt sätt.

Det går att göra underverk med rätt mammaträning – för några av våra tidigare kunder har resultaten blivit stora livskvalitetes-förbättringar.
💜 Se filmer och läs om Mimo och Emmas upplevelser längre ner. 

MAMMAPILATES PAKETET 8 veckor

 • mammakurs på studion
 • online-träning för hemmabruk
 • ett par mirakelbollar
 • kontroll av delade magmuskler
 • individuell coaching

Möt likasinnade och börja din resa
mot en framgångsrik mammaträning idag!

LXYIG MAMMAPILATES

KURSSTART: 29 augusti
KURSDAG: Torsdag kl. 10.00

EARLY BIRD PRIS: 2 195 kr (ord.pris 3 295 kr) gäller vid anmälan senast den 15 juli.

Grupperna är små och efterfrågan är hög, så se till att du ansluter dig till oss så snart som möjligt för att garantera din plats.

Anmäl dig här

Så här säger Mimo Rahali:

– Jag kom till Lina med en 9 cm bred diastas. Nu är den helt läkt!

Jag stod i kö för att göra en operation men kirurgen blev förbluffad när jag kom dit. Han sa att jag inte behövde operation eftersom jag hade läkt så bra. Som en tidigare rätt uppgiven mamma kändes detta som ren magi.

Lina har en otrolig kunskap, en unik förmåga att se detaljer som andra missar. Hennes förklaringar är så tydliga att jag alltid vet exakt vad jag ska göra. Hennes målande språk och perfekta associationer är något jag aldrig stött på tidigare. Jag är oerhört tacksam för att ha hittat Lina och hennes Mirakelbollar. Lina gav mig både livet och mitt självförtroende tillbaka!

Under kursperioden får du:

 • en fast plats på mammakursen
 • online-träning för hemmabruk – när det passar ditt schema.
 • hjälp att kontrollera delade magmuskler
 • ta igen missad klass (i mån av plats)

Med detta koncept behöver du aldrig känna att du missar en klass och väljer själv hur många dagar i veckan du vill träna. Vi rekommenderar att du kör 1-3 klasser i veckan. Du skapa en hållbar plan som snabbt visar sig i en starkare och smidigare kropp.

Du kommer lära dig:

 • stärka din bäckenbotten
 • återställa dina magmuskler
 • vad som hänt med din kropp under graviditet och förlossning
 • hitta en neutral hållning
 • hur bäckenbotten hänger ihop med ditt fasciasystem (bindväven)
 • släppa på onödiga spänningar runt axlar och bröstrygg
 • stärka hela kroppen samtidigt
 • öka din smidighet på bara några minuter
 • hur du för över pilatesträningen till din vardag
 • slappna av mentalt och muskulärt
 • andas

Vi rekommenderar att du börjar så snart du känner dig redo som nybliven mamma för att tidigt lära dig kontrollera och stärka din bäckenbotten. Ökad kroppsmedvetenhet skapar bra förutsättningar för att du ska må bra både fysiskt och psykiskt.

Kom ihåg att det är helt normalt att det tar tid att återhämta sig efter en förlossning. Att ta hand om dig själv och vara lyhörd för din kropp är viktigt för ditt eget välbefinnande – meningen är att du ska njut av den här speciella tiden i ditt liv. Vår träning är för dig som på ett kul och effektivt sätt vill få till små stunder av rehabilitering/träning varje dag!

LXYIG MAMMAPILATES

Möt likasinnade och börja din resa mot en framgångsrik mammaträning idag! Grupperna är små och efterfrågan är hög, så se till att du ansluter dig till oss så snart som möjligt för att garantera din plats. Kom ihåg att använda ditt FRISKVÅRDSBIDRAG.

KURSSTART: 29 augusti
KURSDAG: Torsdag kl. 10.00
EARLY BIRD PRIS: 2 195 kr (ord.pris 3 295 kr) gäller vid anmälan senast den 15 juli.

Anmäl dig här

Så här säger Emma Ragnarsson:

– Mammaträningen har känts som en snäll present nu när kroppen behöver extra omsorg för att hitta tillbaka till styrka och balans.

Lina förklarar, visar och får det att kännas så enkelt och självklart, samtidigt som en blir helt förundrad över hur stor skillnad det känns i kroppen när passet är klart.

Ett stort plus är nya favoritövningar som går att göra hemma också. Barvagnspromenader i all ära, men pilatespassen har blivit en lyxig höjdpunkt på veckan.

Anmäl dig här

Kontakta oss på info@studio-pilates.se vid eventuella frågor. Vi finns här för din skull!

Vår unika metod

Metoden vi använder kallas ”Open and Release” och stärker din fascia (bindväv) parallellt med din hållning och dina muskler. Fascian är kroppens största organ och beskrivs enklast som kroppens klister då den håller ihop kroppen. Kvinnor byter facsiastruktur två gånger i månaden i samband med mens och ägglossning. Under din graviditet har fascian påverkats hela tiden. Med vår mammaträning stärker du hela kroppen samtidigt, inifrån och ut. Du kommer märka stor skillnad i bäckenbotten samt djupt liggande buk- och ryggmuskulatur snabbare än du anar. Rehabiliteringen är densamma oavsett om din förlossning var vaginal eller med kejsarsnitt.

Delade Magmuskler

Delade magmuskler (diastasis recti) är en separation av din raka magmuskel (rectus abdominus muscle) och orsakas i själva verket av att fascian (bindväven) Linea Alba mellan musklerna har stretchats ut. För att återställa delade magmuskler behöver du RELEASE – REALIGN – STRENGTHEN, det vill säga först släppa på onödiga spänningar i fascian för att möjliggöra en korrekt hållning och sist medvetet stärka fascian och de muskler som för ihop separationen. Metoden vi använder har visat sig göra underverk för att återställa delade magmuskler. Vi hjälper dig kontrollera dina muskler och se till så du arbetar rätt.

Kvalitetssäkra din träning

Hej! Det är jag som är Lina, din instruktör.
Jag har spetskompetens inom gravid- och mammaträning och närmare 20-års erfarenhet.

Förutom mina ”vanliga” pilatescertifierningar har jag certifikat för:

 • Pre & Post Natal Specialist™
 • Diastasis Recti
 • Pelvic Floor Health
 • Pilates for Menopause

Jag har utbildat mig genom The Center for Womens Fitness och Carolyn Anthony. Jag valde dessa utbildningar då Carolyn är ledande i världen inom forskning av träning för gravida och efter graviditet. Träning för kvinnor!

Jag har hjälpt många kvinnor med fantastiska resultat vid svår bäckensmärta (foglossning), återställning av delade magmuskler och träning under de olika trimesterna 1-4. Jag kan kvalitetssäkra din träning!

Avtalsvillkor

Anmälan är bindande och Studio PILATES friköper sig från ångerrätt. Anmälan är personlig och gäller endast för aktuell tidsperiod. Du som kund ansvarar själv för att ditt hälsotillstånd är sådant att du utan risk kan delta i aktiviteterna hos Studio PILATES och avsäger Studio PILATES alla medarbetare allt ansvar. Studio PILATES förbehåller sig rätten att ändra eller ställa in planerad kurs beroende på antal anmälda.

Betalning sker i samband med anmälan. Avgift betalas endast tillbaka vid uppvisande av läkarintyg godkänt av Studio PILATES. Vid avhopp utgår en administrativ avgift oavsett läkarintygets orsak. Kund betalar alltid för träning som utförts innan avhopp meddelats.

Läs fullständiga avtalsvillkor. Du godkänner att vi sparar dina uppgifter enligt vår integritetspolicy.