Project Description

YOGA

Yoga hjälper dig att lyssna inåt på såväl själ som kropp. Träna med rörelser som ger dig styrka, balans, smidighet och mental närvaro.

TORSDAG

FRI TILLGÅNG TILL ÖPPNA KLASSER

FRI TILLGÅNG TILL ONLINE-TRÄNING

Pilatespaketet YOGA v. 9-17

KURSDAG: Torsdag kl 19.40 – start 3 mars

I Pilatespaketet YOGA ingår:

  • fast träningsdag (kurs) på studion inklusive online-länk
  • öppna klasser på studion
  • online-länk till vald kurs samt öppna klasser
  • PILATESNU.se

I ONLINE – Pilatespaketet YOGA ingår:

  • fast träningsdag (kurs-online)
  • online-länk till öppna klasser
  • PILATESNU.se
Bekräfta din plats genom att fylla i anmälan nedan! ????????

______________________________________________________________________________________________________________

Vad ingår? Hur fungerar det?

Vid varje träningstillfälle guidar vi dig till att ta ut rörelserna på rätt sätt i dina leder. Medvetenheten under övningarna ger snabbat en starkare och smidigare kropp. Den mentala avslappningen sänker i sin tur din stressnivå. Du stärker hela kroppen samtidigt! 

För bästa träningsresultat erbjuder vi Pilatespaketet YOGA. Det innebär att du får tillgång till obegränsad mängd träning med en fast träningsdag i veckan (kurs), öppna klasser (drop-in) samt ett medlemskap hos PILATESNU.se. I mån av plats är det tillåtet att ta igen missad klass i annan kursgrupp på studion eller online under din kursperiod.

Du kan välja att vara med på plats i salen eller träna online!
Du kan vara med på plats i salen hos oss (I SAL – Pilatespaketet YOGA) eller välja att vara med endast online (ONLINE – Pilatespaketet YOGA). Allt du behöver för att vara med online är internet-uppkoppling samt en dator, mobil eller padda. I mån av plats är det tillåtet att ta igen missad klass i annan kursgrupp på studion eller online.

PILATESNU.se är en streamingtjänst så du kan träna hemma, på jobbet eller var du vill mellan kurstillfällena när det passar ditt schema. Med detta koncept behöver du aldrig känna att du missar en klass.

Kurs
Kurs är din fasta träningsdag och här är du alltid bokad. Du avbokar/ombokar själv. Inför varje klass skickas det ut ett mejl med en länk till alla som är bokade på online-klassen.

Öppna klasser
Öppna Klasser (drop-in) bokas vecka för vecka av dig själv. Du kan boka in dig för att träna i salen eller online. Inför varje klass skickas det ut ett mejl med en länk till alla som är bokade på online-klassen.

Styrkan med träningspaket är att du sätter upp en fast träningsdag och tid – du skapar en rutin!  Rutinen i sin tur leder till en hållbar plan som ganska snabbt visar sig i en starkare och smidigare kropp. Din ökade kroppsmedvetenhet kommer att stärka dig både fysiskt och psykiskt, vilket är en stor och billig investering i din hälsa. Du skapar regelbundenhet och instruktören kan kvalitetssäkra gruppens utveckling.

Investering:

Din investering: 2 700 kr / online-kurs 2 025 kr

BETALNING:
Du kan betala allt på samma gång utan extra kostnad eller dela upp betalningen mot en engångskostnad för administrativ avgift. Avgiften betalas mot faktura och till din mejl inför respektive betalningstillfälle.

Kom ihåg att använda ditt FRISKVÅRDSBIDRAG! Vi är kopplade till ePassi, kvitto till din arbetsgivare skriver du enkelt ut i vårt bokningssystem. Välj betalsätt faktura vid anmälan.

  • ePassi – vänligen registrera detta själv så snart du fyllt i anmälan. Du får en faktura på eventuellt restbelopp.

  • Student och/eller delbetalning – du får en faktura inför respektive betalningstillfälle.

Frågor? Kontakta oss på info@studio-pilates.se  

Avtalsvillkor

Anmälan är bindande. Anmälan är personlig och gäller endast för aktuell tidsperiod. Missad klass kan tas igen under din träningsperiod och i mån av plats i annan kursgrupp. Vid utebliven ankomst till en ta igen-klass räknas klassen som förbrukad.

Du som kund ansvarar själv för att ditt hälsotillstånd är sådant att du utan risk kan delta i aktiviteterna hos Studio BodyControl & PILATES och avsäger Studio BodyControl & PILATES alla medarbetare allt ansvar. Studio BodyControl & PILATES har rätt att stänga av kunder som begår någon form av missbruk (t ex droger, anorexi etc.). Vi förbehåller oss rätten att ändra eller ställa in planerad kurs beroende på antal anmälda.

Betalning sker kontant, mot faktura inom 10 dagar eller enligt betalningsplan som framgår på fakturan. Fakturan skickas till din e-postadress. Om du meddelat ditt samtycke att påbörja Pilatespaketet (kurs) via e-post och därefter medverkar vid träning, samt får ett online-pilatesmedlemskap förutsätter vi att du har läst igenom våra fullständig avtalsvillkor och du har därmed gjort dig skyldig att betala. Avgift betalas endast tillbaka vid uppvisande av läkarintyg godkänt av Studio PILATES. Vi avhopp utgår en administrativ avgift oavsett läkarintygets orsak. Kund betalar alltid för träning som utförts innan avhopp meddelats.

Du godkänner att vi sparar dina uppgifter enligt vår integritetspolicy.