Project Description

SENIOR

Pilatesträningen är framtagen för att passa alla; tränad som otränad, man som kvinna, gammal som ung. Du fokuserar på hela kroppen, inifrån och ut, motverkar slitage på dina leder, ökar smidigheten och kommer garanterat stärka din core. Tempot anpassas till gruppen och du kan träna på dagtid!

MÅNDAGAR OCH FREDAGAR

FRI TILLGÅNG TILL ÖPPNA KLASSER

FRI TILLGÅNG TILL ONLINE-TRÄNING

Pilatespaketet SENIOR v. 5-12

KURSDAGAR:
MÅNDAG och FREDAG kl. 10.30-11.30 – start 31 januari

PILATES SENIOR ingår:

  • 2 fasta träningsdagar (kurs)
  • öppna klasser (drop-in)
  • online-länk till vald kurs och samt öppna klasser
  •  PILATESNU.se

ONLINE – Pilatespaketet SENIOR ingår:

  • 2 fasta träningsdagar (kurs)
  • online-länk till din valda kurs och samtliga öppna klasser (drop-in)
  •  PILATESNU.se

______________________________________________________________________________________

Vad menas med senior?

Pilates kombinerar styrka- med smidighet, ger hållbara resultat och motverkar slitage på lederna. Medvetenheten ger snabbat resultat och bättre balans. Du stärker hela kroppen samtidigt! Du kick-startar din träning med två träningsdagar i veckan under 8 veckor.

För bästa träningsresultat erbjuder vi Pilatespaketet SENIOR. Det innebär att du får tillgång till obegränsad mängd träning med två fasta träningsdagar i veckan på studion, online-länk till vald kurs och samtliga öppna klasser, öppna klasser på plats (drop-in) samt ett medlemskap hos PILATESNU.se. I mån av plats är det tillåtet att ta igen missad klass i annan kursgrupp på studion eller online.

PILATESNU.se är en streamingtjänst så du kan träna hemma, på jobbet eller var du vill mellan kurstillfällena när det passar ditt schema. Med detta koncept behöver du aldrig känna att du missar en klass.

Du kan välja att vara med på plats i salen eller träna online!
Du kan vara med på plats i salen hos oss (I SAL – Pilatespaketet SENIOR) eller välja att vara med endast online (ONLINE – Pilatespaketet SENIOR). Allt du behöver för att vara med online är internet-uppkoppling samt en dator, mobil eller padda.

Under terminen kommer vi använda vissa redskap som du kommer behöva införskaffa för att delta fullt ut på kursen hemifrån. Vi kommer ta upp en beställning i början av terminen så du kan köpa redskapen genom oss. Redskapen går även att använda vi träningen med PILATESNU.se.

Kurs
Kurs är din fasta träningsdag och här är du alltid bokad oavsett Pilatespaket. Du avbokar själv om du inte kan komma eller ombokar om du hellre vill vara med online. Inför varje klass skickas det ut ett mejl med en länk till alla som är bokade på online-klassen.

Öppna klasser
Utöver din fasta träningsdag är du välkommen på våra Öppna Klasser (drop-in). Klasserna bokas vecka för vecka av dig själv. Du kan boka in dig för att träna i salen eller online. Inför varje klass skickas det ut ett mejl med en länk till alla som är bokade på online-klassen.

Styrkan med Pilatespaketet är att du skapar fasta rutiner för din träning, vilket i sin tur leder till en hållbar plan som snabbt visar sig i en starkare och smidigare kropp. Med din ökade kroppsmedvetenhet får snart en enklare vardag. Du gör en stor och billig investering i din egen hälsa!

Bekräfta din plats!
Har du redan en profil i vårt bokningssystem Wondr bekräftar du din plats där. Är du Ny kund hjälper vi dig skapa en profil så snart du mejlat oss ditt namn och telefonnummer.

Kontakta oss på info@studio-pilates.se för anmälan!

Investering:

Din investering: 3 240 kr / online-kurs 2 595 kr

BETALNING:

Du kan betala allt på samma gång utan extra kostnad eller dela upp betalningen mot en engångskostnad för administrativ avgift.

Kom ihåg att använda ditt FRISKVÅRDSBIDRAG!
Vi är kopplade till ePassi och Actiway, kvitto till din arbetsgivare skriver du enkelt ut i vårt bokningssystem. Välj betalsätt faktura vid anmälan!

  • ePassi – vänligen registrera detta själv så snart du fyllt i anmälan. Du får en faktura på eventuellt restbelopp.

  • Student och/eller delbetalning – du får en faktura på totalbeloppet. På fakturan hittar din delbetalningsplan.

Kontakta oss på info@studio-pilates.se för anmälan!

Avtalsvillkor

Anmälan är bindande. Läkarintyg godkänt av Studio BodyControl & PILATES gäller för avhopp av Pilatespaketet. Anmälan är personlig och gäller endast för aktuell tidsperiod. Missad klass kan tas igen under din träningsperiod och i mån av plats i annan kursgrupp. Vid utebliven ankomst till en ta igen-klass räknas klassen som förbrukad.

Du som kund ansvarar själv för att ditt hälsotillstånd är sådant att du utan risk kan delta i aktiviteterna hos Studio BodyControl & PILATES och avsäger Studio BodyControl & PILATES alla medarbetare allt ansvar. Studio BodyControl & PILATES har rätt att stänga av kunder som begår någon form av missbruk (t ex droger, anorexi etc.). Vi förbehåller oss rätten att ändra eller ställa in planerad kurs beroende på antal anmälda.

Betalning sker kontant, mot faktura inom 10 dagar eller enligt betalningsplan som framgår på fakturan. Fakturan skickas till din e-postadress. Om du meddelat ditt samtycke att påbörja Pilatespaketet (kurs) via e-post och därefter medverkar vid träning, samt får ett online-pilatesmedlemskap förutsätter vi att du har läst igenom våra fullständig avtalsvillkor och du har därmed gjort dig skyldig att betala. Avgift betalas endast tillbaka vid uppvisande av läkarintyg godkänt av Studio PILATES. Vi avhopp utgår en administrativ avgift oavsett läkarintygets orsak. Kund betalar alltid för träning som utförts innan avhopp meddelats.

Du godkänner att vi sparar dina uppgifter enligt vår integritetspolicy.

Läs fullständiga avtalsvillkor här.