Project Description

FÖRDJUPNING

Du tar din träning till nästa nivå!
Här fördjupar du dina kunskaper om kroppen med målet att låta kroppen arbeta så skonsamt och effektivt som möjligt oavsett vad du gör.

TISDAGAR/ONSDAGAR

FRI TILLGÅNG TILL ÖPPNA KLASSER

FRI TILLGÅNG TILL ONLINE-TRÄNING

Pilatespaketet FÖRDJUPNING v. 8-17

KURSDAGAR:

Tisdag kl. 18.15 – start 22 februari (endast online)

Onsdag kl. 17.30 –  start 23 februari
Onsdag kl. 18.30 – start 23 februari

I Pilatespaketet FÖRDJUPNING ingår:

  • fast träningsdag (kurs) på studion
  • öppna klasser på studion
  • online-länk till vald kurs samt öppna klasser
  • PILATESNU.se

I ONLINE – Pilatespaketet FÖRDJUPNING ingår:

  • fast träningsdag (kurs-online)
  • online-länk till öppna klasser
  • PILATESNU.se

Bekräfta din plats genom att fylla i anmälan nedan! ????????

Obs! Du kan även anmäla dig för hela terminen! Kontakta oss på info@studio-pilates.se så hjälper vi dig!

______________________________________________________________________________________________________________

Vad är fördjupning?

Vid varje träningstillfälle guidar vi dig till att ta ut rörelserna på rätt sätt i dina leder. Medvetenheten under övningarna ger snabbat resultat samt mentalavslappning vilket i sin tur sänker din stressnivå. Du stärker hela kroppen samtidigt! Klassen passar lika bra för dig som är van pilatesutövare och för dig som är nybörjare.

För bästa träningsresultat erbjuder vi Pilatespaketet FÖRDJUPNING. Det innebär att du får tillgång till obegränsad mängd träning med en fast träningsdag i veckan (kurs), öppna klasser (drop-in) samt ett medlemskap hos PILATESNU.se. I mån av plats är det tillåtet att ta igen missad klass i annan kursgrupp på studion eller online under din kursperiod.

Du kan välja att vara med på plats i salen eller träna online!
Du kan vara med på plats i salen hos oss (I SAL – Pilatespaketet YOGA) eller välja att vara med endast online (ONLINE – Pilatespaketet YOGA). Allt du behöver för att vara med online är internet-uppkoppling samt en dator, mobil eller padda. I mån av plats är det tillåtet att ta igen missad klass i annan kursgrupp på studion eller online.

PILATESNU.se är en streamingtjänst så du kan träna hemma, på jobbet eller var du vill mellan kurstillfällena när det passar ditt schema. Med detta koncept behöver du aldrig känna att du missar en klass.

Att tänka på…
I samband med kursstart kommer vi sätta in en extra introduktionsklass med hållningsanalys och genomgång av pilatesteknikens grundprinciper och termer. Vi tittar på vad som menas med en bra hållning och varför det blir trassel i den ibland. Du får lära dig hitta dina djupa hållningsmuskler, plus att du får tips att tänka på i vardagen. Vi kommer kontakta dig så du kan ta del av erbjudandet!

Kurs
Kurs är din fasta träningsdag och här är du alltid bokad. Du avbokar/ombokar själv. Inför varje klass skickas det ut ett mejl med en länk till alla som är bokade på online-klassen.

Under kursens gång kommer vi använda vissa redskap, så du som går online kommer behöva införskaffa dessa redskap för att delta fullt ut. Du kan köpa redskapen genom oss! Vi tar upp en beställning i början av kursen. Redskapen går även att använda vi träningen med PILATESNU.se!

Öppna klasser
Öppna Klasser (drop-in) bokas vecka för vecka av dig själv. Du kan boka in dig för att träna i salen eller online. Inför varje klass skickas det ut ett mejl med en länk till alla som är bokade på online-klassen.

Styrkan med vårt pilates-upplägg är att du sätter upp en fast träningsdag och tid – du skapar en rutin!  Rutinen i sin tur leder till en hållbar plan som ganska snabbt visar sig i en starkare och smidigare kropp. Din ökade kroppsmedvetenhet kommer att stärka dig både fysiskt och psykiskt, vilket är en stor och billig investering i din hälsa. Du skapar regelbundenhet och instruktören kan kvalitetssäkra gruppens utveckling.

Investering:

Din investering: 3 000 kr  / online-kurs 2 250 kr

BETALNING:

Du kan betala allt på samma gång utan extra kostnad eller dela upp betalningen mot en engångskostnad för administrativ avgift. Avgiften betalas mot faktura och till din mejl inför respektive betalningstillfälle.

Kom ihåg att använda ditt FRISKVÅRDSBIDRAG! Vi är kopplade till ePassi, kvitto till din arbetsgivare skriver du enkelt ut i vårt bokningssystem. Välj betalsätt faktura vid anmälan.

  • ePassi – vänligen registrera detta själv så snart du fyllt i anmälan. Du får en faktura på eventuellt restbelopp.

  • Student och/eller delbetalning – du får en faktura inför respektive betalningstillfälle.

Frågor? Kontakta oss på info@studio-pilates.se  

Avtalsvillkor

Anmälan är bindande. Anmälan är personlig och gäller endast för aktuell tidsperiod. Missad klass kan tas igen under din träningsperiod och i mån av plats i annan kursgrupp. Vid utebliven ankomst till en ta igen-klass räknas klassen som förbrukad.

Du som kund ansvarar själv för att ditt hälsotillstånd är sådant att du utan risk kan delta i aktiviteterna hos Studio BodyControl & PILATES och avsäger Studio BodyControl & PILATES alla medarbetare allt ansvar. Studio BodyControl & PILATES har rätt att stänga av kunder som begår någon form av missbruk (t ex droger, anorexi etc.). Vi förbehåller oss rätten att ändra eller ställa in planerad kurs beroende på antal anmälda.

Betalning sker kontant, mot faktura inom 10 dagar eller enligt betalningsplan som framgår på fakturan. Fakturan skickas till din e-postadress. Om du meddelat ditt samtycke att påbörja Pilatespaketet (kurs) via e-post och därefter medverkar vid träning, samt får ett online-pilatesmedlemskap förutsätter vi att du har läst igenom våra fullständig avtalsvillkor och du har därmed gjort dig skyldig att betala. Avgift betalas endast tillbaka vid uppvisande av läkarintyg godkänt av Studio PILATES. Vi avhopp utgår en administrativ avgift oavsett läkarintygets orsak. Kund betalar alltid för träning som utförts innan avhopp meddelats.

Du godkänner att vi sparar dina uppgifter enligt vår integritetspolicy.