Project Description

 

BARRE

En kombination av pilates och dans i en pulshöjande klass till musik!
Perfekt klass för dig som vill träna styrka och smidighet på ett dansant sätt.

MÅNDAGAR

FRI TILLGÅNG TILL ÖPPNA KLASSER

FRI TILLGÅNG TILL ONLINE-TRÄNING

Pilatespaketet BARRE v. 3-25

KURSDAG:
Måndag kl 18.30 – start 17 januari

Pilatespaketet BARRE ingår:

  • fast träningsdag (kurs)
  • öppna klasser på studion
  • online-länk till öppna klasser
  • PILATESNU.se

______________________________________________________________________________________________________________

Vad är barre?

Ostrukturerade eller ensidiga träningsvanor, mycket stillasittande och halvbra arbetsställningar leder snabbt till smärta och dålig hållning i rygg och nacke. Här bjuds du på en fartfylld och pulshöjande klass till musik. Med hjälp av mindre pilatesredskap utmanas din balans och stabilitet. En perfekt klass för dig som vill träna både styrka och smidighet på ett dansant sätt!

För bästa träningsresultat erbjuder vi Pilatespaketet BARRE. Det innebär att du får tillgång till obegränsad mängd träning med en fast träningsdag i veckan (kurs), öppna klasser på plats (drop-in) eller online samt ett medlemskap hos PILATESNU.se. I mån av plats är det tillåtet att ta igen missad klass i annan kursgrupp på studion eller online.

PILATESNU.se är en streamingtjänst så du kan träna hemma, på jobbet eller var du vill mellan kurstillfällena när det passar ditt schema. Med detta koncept behöver du aldrig känna att du missar en klass.

Första tillfället gör vi en introduktion med hållningsanalys och genomgång av pilatesteknikens grundprinciper och termer. Vi tittar på vad som menas med en bra hållning och varför det blir trassel i den ibland. Du får lära dig hitta dina djupa hållningsmuskler, plus att du får tips att tänka på i vardagen.

Du kan välja att vara med på plats i salen eller träna online!
Barre-klassen utförs på plats i salen hos oss (I SAL – Pilatespaketet BARRE). Samtliga Öppna Klasser sänds online vilket betyder att du kan boka in dig antingen i salen eller online på dessa. Inför varje klass skickas det ut ett mejl med en länk till alla som är bokade på online-klassen. Allt du behöver för att vara med online är internet-uppkoppling samt en dator, mobil eller padda.

Under terminen kommer vi använda vissa redskap som du kommer behöva införskaffa för att delta fullt ut hemifrån på våra mattklasser. Vi kommer ta upp en beställning i början av terminen så du kan köpa redskapen genom oss. Redskapen går även att använda vi träningen med PILATESNU.se.

Kurs
Kurs är din fasta träningsdag och här är du alltid bokad oavsett Pilatespaket. Du avbokar själv om du inte kan komma.

Öppna klasser
Utöver din fasta träningsdag är du välkommen på våra Öppna Klasser (drop-in). Klasserna bokas vecka för vecka av dig själv.

Styrkan med vårt pilates-upplägg är att du skapar fasta rutiner för din träning, vilket i sin tur leder till en hållbar plan som snabbt visar sig i en starkare och smidigare kropp. Din ökade kroppsmedvetenhet kommer att stärka dig både fysiskt och psykiskt, vilket är en stor och billig investering i din hälsa! Du skapar regelbundenhet och instruktören kan kvalitetssäkra gruppens utveckling.

Kontakta oss på info@studio-pilates.se för anmälan!

Investering:

Din investering: 4 950 kr / online-kurs 3 960 kr

BETALNING:

Du kan betala allt på samma gång utan extra kostnad eller dela upp betalningen mot en engångskostnad för administrativ avgift.

Kom ihåg att använda ditt FRISKVÅRDSBIDRAG!
Vi är kopplade till ePassi och Actiway, kvitto till din arbetsgivare skriver du enkelt ut i vårt bokningssystem. Välj betalsätt faktura vid anmälan!

  • ePassi – vänligen registrera detta själv så snart du fyllt i anmälan. Du får en faktura på eventuellt restbelopp.

  • Student och/eller delbetalning – du får en faktura på totalbeloppet. På fakturan hittar din delbetalningsplan.

Kontakta oss på info@studio-pilates.se för anmälan!

Avtalsvillkor

Anmälan är bindande. Läkarintyg godkänt av Studio BodyControl & PILATES gäller för avhopp av Pilatespaketet. Anmälan är personlig och gäller endast för aktuell tidsperiod. Missad klass kan tas igen under din träningsperiod och i mån av plats i annan kursgrupp. Vid utebliven ankomst till en ta igen-klass räknas klassen som förbrukad.

Du som kund ansvarar själv för att ditt hälsotillstånd är sådant att du utan risk kan delta i aktiviteterna hos Studio BodyControl & PILATES och avsäger Studio BodyControl & PILATES alla medarbetare allt ansvar. Studio BodyControl & PILATES har rätt att stänga av kunder som begår någon form av missbruk (t ex droger, anorexi etc.). Vi förbehåller oss rätten att ändra eller ställa in planerad kurs beroende på antal anmälda.

Betalning sker kontant, mot faktura inom 10 dagar eller enligt betalningsplan som framgår på fakturan. Fakturan skickas till din e-postadress. Om du meddelat ditt samtycke att påbörja Pilatespaketet (kurs) via e-post och därefter medverkar vid träning, samt får ett online-pilatesmedlemskap förutsätter vi att du har läst igenom våra fullständig avtalsvillkor och du har därmed gjort dig skyldig att betala. Avgift betalas endast tillbaka vid uppvisande av läkarintyg godkänt av Studio PILATES. Vi avhopp utgår en administrativ avgift oavsett läkarintygets orsak. Kund betalar alltid för träning som utförts innan avhopp meddelats.

Du godkänner att vi sparar dina uppgifter enligt vår integritetspolicy.

Läs fullständiga avtalsvillkor här.