Project Description

Pilates för STELA MÄN

Du tar din träning till nästa nivå!
Här fördjupar du dina kunskaper om kroppen med målet att låta kroppen arbeta så skonsamt och effektivt som möjligt oavsett vad du gör.

MÅNDAGAR 18:15

ÅRS-, MÅNAD- eller KLIPPKORT

BOKA ENKELT I VÅR APP

Pilates för STELA MÄN

En pilatesklass för ”stela män” som vill öka sin styrka, stabilitet och smidighet. Du får snabbt ökad kroppskontroll och teknik!

Pilatesträningen fungerar utmärkt för att komplettera annan träning. Du fördjupar dina kunskaper om kroppen med målet att låta kroppen arbeta så skonsamt och effektivt som möjligt oavsett vad du gör. Som en bonus får du mental avslappning. Träningen kan utföras både med och utan mindre pilatesredskap.

Klubbmedlemskap

När du tecknar medlemskap hos oss blir du klubbmedlem. Som klubbmedlem får du ta del av unika förmåner som rabatterade priser på våra kurser och workshops.

För bästa träningsstarten ingår en Introduktion med hållningsanlalys och genomgång av pilatesteknikens grundprinciper och termer. Vi tittar på vad som menas med en bra hållning och varför det blir trassel i den ibland. Du får lära dig hitta dina djupa hållningsmuskler, plus att du får tips att tänka på i vardagen. Du sätter upp även ett mål med din träning.

Ditt klubbmedlemskap förnyas årligen och en uppföljning ingår där du tillsammans med en instruktör utvärderar året som gått och sätter nya mål för din kommande träning. För bokning av din personlita introduktion mejla oss på info@studio-pilates.se.

Träningskort

Nedan väljer du det träningskort som passar dig. Du kan välja mellan månadskort eller årskort. Klippkort hittar du här. Du köper du din träning online. Du får därefter tillgång till vårt bokningssystem Wondr där du sedan bokar din träning. Läs våra aktuella medlemsvillkor.

Prova På vår gruppträning
Vi bjuder dig som är nyfiken på vår gruppträning och tidigare ej testat någon av våra klasser på två Prova På-klasser.

Friskvårdsbidrag
Kom ihåg att använda ditt FRISKVÅRDSBIDRAG! Du skriver enkelt ut ett kvitto under din profil i Wondr.

Köp ditt medlemskap här!

Investering:

Styrkan med vårt upplägg är att du skapar du en rutin, vilket i sin tur leder till en hållbar plan som ganska snabbt visar sig i en starkare och smidigare kropp. Din ökade kroppsmedvetenhet kommer att stärka dig både fysiskt och psykiskt, vilket är en stor och billig investering i din hälsa!

Köp ditt medlemskap här!